Gradovi

Poplavljena nova ulica koja je koštala 327.000 KM (VIDEO)

Poplavljena nova ulica koja je koštala 327.000 KM (VIDEO)
Foto: Printscreen | Poplavljena nova ulica koja je koštala 327.000 KM

TESLIĆ - Odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Teslić Predrag Dević pozvao je odgovorne u Opštinskoj upravi da obrazlože javnosti zašto je poplavljena novoizgrađena ulica od gradskog mosta prema zelenoj pijaci, čiji je tehnički prijem izvršen 27. februara, a radovi koštali 327.000 KM.

Dević je rekao Srni da su mu se obratili mještani nezadovoljni što su dvodnevne padavine slabijeg intenziteta bile dovoljne da prouzrokuju poplavu.

"Nažalost, SNSD je i ranije upozoravao na mogućnost ovakvih pojava usljed loše izvedenih radova, kratkih rokova i želje lokalne vlasti da ubrzaju realizaciju kapitalnih investicija", izjavio je Dević.

Predstavnici Opštinske uprave Teslić s predstavnicima UNDP-a i Projekta unapređenja efikasnosti lokalnih usluga u BiH, te izvođačem radova, izvršili su 27. februara tehnički prijem novoizgrađene ulice od gradskog mosta prema zelenoj pijaci, objavljeno je na Fejsbuk stranici Opštinske uprave Teslić.

Vrijednost radova je iznosila 327.000 KM, a zahvaljujući podršci Projekta unapređenja efikasnosti lokalnih usluga u BiH, opština Teslić je dobila bespovratnih 91.000 KM.

Pored ulice, u sklopu projekta izgrađene su i parking površine, trotoari, rasvjeta, kao i odvodi za atmosferske vode, te horizontalna i vertikalna signalizacija.

Nova ulica olakšava komunikaciju stanovnika u centru grada.  

Video pogledajte ovde:

https://www.facebook.com/reel/1625814961579249

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije