Gradovi

U Doboju padao led veličine oraha

 U Doboju padao led veličine oraha
U Doboju padao led veličine oraha

DOBOJ - Jaka kiša i grad pogodili su danas područje Doboja.

 Led veličine oraha padao je velikom brzinom, nošen jakim vjetrom i kišom.  

Voda se povlači

Nadležne službe grada Doboja su na terenu i sagledavaju štetu izazvanu velikim količinama leda i kiše koja je u poslijepodnevnim časovima poplavila grad, te intervenišu gdje je to potrebno, rekao je Srni načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove Slavko Kovačević.

Kovačević je naveo da su sve ulice u Doboju sada prohodne, izuzev Ulice Jug Bogdana, kod poslovnog objekta "Rio-prom", gdje je usljed začepljenja odvoda došlo do prelivanja vode.

"Vatrogasna služba i službenici gradskog `Vodovoda` aktivno rade na otčepljavanju gradskih odvoda", izjavio je Kovačević.

On je dodao da su radnici komunalnog preduzeća "Progres" na terenu i obavljaju poslove iz svoje nadležnosti.

Šef Odsjeka civilne zaštite u Doboju Milko Vidaković rekao je da je, usljed velike količine padavina, voda u kratkom roku poplavila pojedine poslovne i stambene objekte u gradu i pojedinim mjesnim zajednicama, a najkritičnije je bilo u dobojskom naselju Poljice.

Vidaković je naveo da se voda nakon prestanka padavina povlači, te da su službenici Civilne zaštite preduzeli sve neophodne mjere da se blagovremeno interveniše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije