Obrazovanje

Svetosavska akademija u Gradišci: Ulaganje u obrazovanje prioritet

Svetosavska akademija u Gradišci: Ulaganje u obrazovanje prioritet
Foto: Milan Pilipović | Svetosavska akademija u Gradišci: Ulaganje u obrazovanje prioritet

GRADIŠKA – Na Svetosavskoj akademiji u subotu naveče u Gradišci, prosvjetnim radnicima su dodijeljena tradicionalna priznanja.

Dalibor Harambašić iz OŠ "Kozarska djeca" Kruškik proglašen je za najboljeg nastavnika razredne nastave.

Vanja Babić iz gradske OŠ "Danilo Borković" proglašena je za najboljeg nastavnika predmetne nastave.

Marija Vejnović iz OŠ "Vaso Čubrilović" Gradiška dobila je priznanje za najboljeg nastavnika u odjeljenju učenika sa učenicima sa smetnjama u razvoju. Mirjam Marković je dobila svetosavsko priznanje za najboljeg nastavnika u Osnovnoj muzičkoj školi "Branko Smiljanić". Romana Obradović Ostojić je je dobitnik priznanja za najboljeg vaspitača u Javnoj predškolskoj ustanovi "Lepa Radić", Gradiška.  Najbolji profesor u 2023. godini je Marko Zec iz gradiške Gimnazije. Ova priznanja je uručio je Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške.

"Gradska uprava u Gradišci i dalje će ulagati u obrazovanje, jer je to siguran put u budućnost i u napredak grada na Savi. Obrazovanje je naša najznačajnija investicija", kazao je Adžić na Svetosavskoj akademiji "Svjetlopis" u Kulturnom centru.

Svetosavsku besjedu održala je profesorica Radana Stanišljević a u programu su učestvovali Minja Šukalo, uz instrumentalnu pratnju Nikoline i Miroslava Vukovića, Hor "Lira", "Gradsko pozorište" Gradiška, učenici osnovnih i srednjih škola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije