Fudbal

"Parizijen" se unaprijed pribojava navijačkih nereda u Beogradu

"Parizijen" se unaprijed pribojava navijačkih nereda u Beogradu
Foto: Facebook | "Parizijen" se unaprijed pribojava navijačkih nereda u Beogradu

Francuski list "Parizijen" objavio je tekst u kojem se unaprijed "pribojava" navijačkih incidenata u Beogradu uoči utakmice fudbalera Crvene zvezde i Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Kako se navodi, biće to treći put da neki francuski tim gostuje u Beogradu nakon tragičnog slučaja i ubistva Brisa Tatona, ali prvi put da će u glavnom gradu Srbije biti veća grupa od 500 navijača.

Prilikom prethodna dva duela, protiv Rena 2011. i Bordoa 2012. godine, skoro da nije bilo navijača francuskih timova, pa nije ni moglo da bude problema, a ovaj put je drugačije, s obzirom da je u Parizu prije dva mjeseca došlo do sukoba poslije prve utakmice.

Prema izvorima lista, navijači iz Pariza doći će sa tri aviona, a uopšte neće ići u centar Beograda, nego će direktno sa aerodroma "Nikola Tesla" otiči na stadion.

Utakmica 6. kola C grupe Lige šampiona igra se u utorak od 21 sata, a ima ogroman rezultatski značaj, jer bi PSŽ u slučaju poraza ispao iz naredne runde Lige šampiona, a Zvezda bi, kao treća u grupi, išla u Ligu Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije