Fudbal

Bajić se vraća u Tursku

Bajić se vraća u Tursku
Foto: Ilustracija | Bajić se vraća u Tursku

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Riad Bajić vratiće se u Tursku, iz koje je prošlog ljeta stigao kao pojačanje u Udineze.

Turski mediji objavili su da će igrač koji je ponikao u sarajevskom Željezničaru, a internacionalnu karijeru nastavio potom u Konjasporu, već do kraja ove sedmice zadužiti opremu Basaksehira.

Nakon što se u Udinezeu, u koji je prošlog ljeta došao uz obeštećenje od pet i pol miliona eura, nije previše naigrao u jesenjoj polusezoni, interes za njega pokazalo je nekoliko klubova iz Turske. Navodno se našao na listi želja Fenerbahčea, Trabzona, te ponovo svog bivšeg kluba Konjaspora, ali su posao sa bh. napadačem navodno dogovorili trenutni lider Superlige Turske, ekipa Basaksehira.

Ukoliko dođe do realizacije ovog transfera, Bajić će dijeliti svlačionicu sa reprezentativnim kolegom i takođe nekadašnjim fudbalerom Željezničara Edinom Višćom.

Pretpostavlja se da je pregovorima kumovao upravo Višća, koji slovi za jednog od najboljih stranih igrača u Turskoj, a ova dva igrača imaju i istog menadžera. Bh. internacionalac trebalo bi da bude drugo pojačanje ovog kluba uoči nastavka sezone. Nedavno je stigao iz Barselone. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije