Fudbal

Bento: Znamo šta da očekujemo od Holandije

Bento: Znamo šta da očekujemo od Holandije
Bento: Znamo šta da očekujemo od Holandije

HARKOV - Fudbalska reprezentacija Portugala sutra će pokušati protiv Holandije da dođe do pobjede, svjesna da će i rival morati da ide na "sve ili ništa" kako bi obezbijedio plasman u četvrtfinale.

"Ne možemo cijelu taktiku da baziramo samo na kontranapadima. Pokušaćemo da kontrolišemo igru, da imamo veći posjed lopte i kroz to tražimo šanse za gol", kazao je selektor Portugala Paolo Bento na konferenciji za novinare u Harkovu.

Portugal trenutno dijeli drugo mjesto na B grupi sa Danskom, pošto obje ekipe imaju po tri boda. Lider je Njemačka sa šest bodova, a poslednjeplasirana Holandija još nije osvojila bodove.

"Možemo da pretpostavimo kakva će biti strategija Holandije od početka meča. Znamo da oni vole da imaju loptu u nogama", dodao je Bento.

Holandska odbrana do sada je primila tri gola, a Portugalci se uzdaju da će konačno da "proradi" njihov najbolji igrač Kristijano Ronaldo.

"Činjenica je da je on jedan od najboljih igrača na svijetu i da u prethodna dva meča nije iskoristio neke sjajne prilike za gol", zaključio je Bento.

Utakmica trećeg kola B grupe Portugal - Holandija igra se sutra od 20.45 Harkov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije