Fudbal

Bordo suspendovao dva igrača zbog incidenta u svlačionici

Bordo suspendovao dva igrača zbog incidenta u svlačionici
Bordo suspendovao dva igrača zbog incidenta u svlačionici

BORDO - Fudbalski klub Bordo saopštio je da je suspendovao svoja dva igrača, golmana Jeromea Priora i centarhalfa Laminea Sanea zbog incidenta u svlačionici poslije domaćeg poraza 3:4 od Nanta u osmini finala Kupa Francuske.

Klub je u četvrtak izdao kratko saopštenje u kojem navodi da su dvojica igrača suspendovana do okončanja disciplinskog postupka, jer su bili uključeni u ozbiljan incident u svlačionici. S druge strane, francuski mediji izvještavaju kako je došlo do fizičkog obračuna između Priora i Sanea, pa su ih morali razdvojiti zaposlenici sigurnosne službe.

Prior je i ranije imao problema zbog svog ponašanja. Tako je u novembru prošle godine izabačen iz tima na dvije utakmice zbog spora sa stručnim štabom Bordoa i verbalnog sukoba sa navijačima na aerodromu prilikom povratka sa jednog gostovanja. Ni Sane nije poznat po lijepo ponašanju. Njemu je klub u januaru ove godine oduzeo kapitensku traku.

Bordo, koji je šesterostruki šampion Francuske, ove sezone ne ide najbolje. U prvenstvu zauzimaju 11. mjesto, a eliminisani su u osmini finala Kupa i polufinalu Liga kupa Francuske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije