Fudbal

Fudbaleru Metalleghea slomljen nos

Fudbaleru Metalleghea slomljen nos
Foto: NK Metalleghe | Fudbaleru Metalleghea slomljen nos

Fudbaleri Metalleghea iz Jajca poraženi su u 1. kolu Prve lige Federacije BiH od Rudara u Kaknju.

Domaći su slavili na terenu, ali će, prema svemu sudeći, bodove izgubiti za zelenim stolom, jer je u ovom meču nastupio Adis Goralija, koji je bio pod suspenzijom (prenio kartone iz prošle sezone).

Osim ovog "ekscesa", još dvije stvari su obilježile meč u Kaknju. Prva je pogodak iz 90. minuta, koji je prema mišljenju gostiju postignut iz ofsajda, a druga je činjenica da domaći nisu štedjeli goste.

"Publika je mogla vidjeti neizvjestan meč, a domaćin je bio i bezrazložno preoštar, a već u prvom dijelu trener Selimović je morao zamijeniti Danilovića i Tankuljića zbog povreda", piše na zvaničnoj stranici kluba iz Jajca.

Uz to, na Facebook stranici kluba objavljena je fotografija povrijeđenog Danilovića, koji je teren napustio u 29. minutu.

"Duel u Kaknju bio je žestok. Nekoliko naših igrača zadobilo je povrede, a još u prvom dijelu Tankuljić i Danilović su morali napustiti igru. Najgore je prošao Danilović kojem je u duelu s Goralijom slomljen nos. Želimo mu što brži oporavak i povratak na teren", piše na Facebook stranici ovoga kluba.

(Radiosarajevo.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije