Fudbal

Hicfeld: Levandovski sebičan, ali ostaće u Bajernu

Hicfeld: Levandovski sebičan, ali ostaće u Bajernu
Foto: N.N. | Hicfeld: Levandovski sebičan, ali ostaće u Bajernu

Golgeter Bajerna Robert Levandovski je egoista, ali neće napustiti Minhen na leto, smatra trofejni trener Otmar Hicfeld.

Levandovski je bio na udaru kritika zbog riječi da bi više golova dao da je imao veću pomoć saigrača, često je javno isticao nezadovoljstvo, zbog čega su krenule priče da bi mogao da napusti Bajern.

Posljednji ispad poljski fudbaler napravio je minulog vikenda u pobjedi nad Kelnom (3:1) u Bundesligi kada je poslije izmjene 13 minuta prije kraja odbio da se rukuje sa trenerom Jupom Hejnkesom.

"Razočaran sam onim što sam video, naravno da je to neprihvatljivo. Velika greška je da da se tako neko ponaša prema poštovanoj osobi kao što je Hejnkes. Normalna pojava u svijetu fudbala je da se pozdrave igrač i trener poslije izmjene", rekao je Hicfeld za Sport1.

Strogi Hicfeld, koji sa Bajernom ima pet trofeja šampiona Njemačke i jednu Ligu šampiona, priznao je da je ljut na Levandovskog i da takve stvari ne smiju da se dešavaju u bavarskom gigantu.

"Svaki napadač je pomalo sebičan. Mora da postiže golove i samo na to misli. To mu je i posao. Ipak, mora da razmišlja i o timu i zato mora biti kritikovan. Jasno je da novi agent želi Levandovskog da ponudi drugom klubu, da mu podigne cijenu i platu. Ipak, vjerujem da će ostati", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije