Fudbal

Klop: Ovako ne može, igramo bez smisla

Klop: Ovako ne može, igramo bez smisla
Klop: Ovako ne može, igramo bez smisla

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop kritikovao je svoje igrače zbog slabih partija u Bundes ligi.

Dortmund se nalazi na 14. mjestu na tabeli, već pet utakmica ne zna za trijumf, a subotnji poraz na gostovanju od Kelna (2:1) mu je treći u nizu.

"Igrali smo fudbal koji nema nikakvog smisla i imali veliki broj grešaka prilikom dodavanja. Moramo odmah da ispravimo te greške. Primiti dva gola na svakom meču je glupost. Niko nam neće pomoći i moramo sami da riješimo ovu situaciju", rekao je Klop.

Sa druge strane, njihovom ljutom rivalu sve ide "kao podmazano". Bajern Minhen je ponovo deklasirao Verder iz Bremena, četvrti put zaredom im je dao pet ili više golova, a ovog puta bilo je 6:0 uz dva gola Filipa Lama i Marija Gecea, dok su po jedan postigli Tomas Miler i Čabi Alonso.

Koliko je Bajern bio nadmoćan, odlično pokazuje podatak da je poslije sat vremena Alonso imao čak 103 uspješna dodavanja, više od cijelog tima Verdera, koji je kompletirao samo 83 pasa.

Borusija iz Menhengladbaha se trudi da drži korak za Bajernom, a sada su savladali Hanover sa 3:0. Šalke je zasluženo na domaćem terenu savladao Hertu, a do treće pobjede je došao u režiji svojih najvećih zvijezda, Huntelara i Drakslera.

Rezultati 8. kola: Bajern Minhen - Verder 6:0, Frajburg - Volfsburg 1:2, Hanover - Borusija Menhengladbah 0:3, Keln - Borusija Dortmund 2:1, Majnc - Augzburg 2:1, Štutgart - Bajer Leverkuzen 3:3, Šalke - Herta 2:0. Juče: Hamburg - Hofenhajm, Paderborn - Ajntraht Frankfurt. Poredak: Bajern 20, Borusija (M) 16, Majnc 14, Volfsburg 14...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije