Fudbal

Leonardo napušta crno-bijele, zahvalio se Partizanu

Leonardo napušta crno-bijele, zahvalio se Partizanu
Leonardo napušta crno-bijele, zahvalio se Partizanu

Brazilac Leonardo da Silva Sousa napušta Partizan na zimu, pošto se od crno-bijelog dresa oprostio u poruci na zvaničnom profilu na Instagramu.

Nekadašnji ofanzivni vezista Enozisa, Metalurga iz Donjecka, Gabale i Anžija iz Mahačkale je u klub iz Humske stigao u junu tekuće godine, a napušta ga poslije svega 16 utakmica i deset datih golova.

"Sjećam se prvog dana, kada sam se vratio fudbalu i zahvalan sam Bogu na tome. Donio sam najbolju odluku dolaskom u Partizan, klub sa divnom istorijom, a vrijeme u Partizanu zauvijek će ostati dio mog života i imaće posebno mjesto u mom srcu. Takođe, hvala vam na svoj ljubavi i posvećenosti koju ste mi pružili, a posebno navijačima prema kojima osjećam veliko poštovanje. Zbog svega, daću sve od sebe u preostala dva susreta. Ponosni sam član crno-bijele porodice", napisao je Leonardo.

Kako prenose beogradski mediji, Brazilac je bio najplaćeniji igrač ekipe sa oko 500.000 evra na godišnjem nivou, dok s druge strane čelnici već imaju nekoliko ideja ko bi mogao da ga zamijeni.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije