Fudbal

Mamić odlučio: Nisam više izvršni predsjednik Dinama

Mamić odlučio: Nisam više izvršni predsjednik Dinama
Mamić odlučio: Nisam više izvršni predsjednik Dinama

Želim da Dinamo u koji sam se ja zaklinjao toliki niz godina može ići nesmetano u budućost.

Od danas sam savjetnik kluba – rekao je dosadašnji prvi čovjek zagrebačkog kluba. Počinje nova era zagrebačkog Dinama... Ili, ipak, ne? Dosadašnji prvi čovjek “modrih” Zdravko Mamić podnieo je ostavku na funkciju izvršnog predsjednika, ali će ostati na raspolaganju novim rukovodiocima kao savjetnik kluba.

Protiv Mamića USKOK vodi istragu zbog sumnji u izvlačenje nekoliko miliona kuna iz kluba, a treća optužnica protiv kontroverznog fudbalskog radnika i njegovih saradnika podignuta je u ponedeljak, zbog sumnji da su Dinamo oštetili za više desetina miliona kuna.

- Sve bih vas pozdravio i drago mi je da vas vidim u ovolikom broju, ja se tada najbolje osećam. Takođe, bih pozdravio svoj advokatski tim i posebno mi je drago da sam u njihovom društvu. Htio bih da vas obavijestim da od danas više nisam Izvršni predsednik GNK Dinamo. Želim da Dinamo u koji sam se ja zaklinjao toliki niz godina može ići nesmetano u budućost. Od danas sam savjetnik kluba. Stojim na raspolaganju da kad god osjete potrebu da im nešto treba ja ću im biti pri ruci. Morate da znate da je 2000. godine, Dinamo bio fudbalski klub samo po imenu -. rekao je Mamić na konferenciji za medije.

(N.N/Večernje novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije