Fudbal

Ovo je definitivno foliranje godine (VIDEO)

Ovo je definitivno foliranje godine (VIDEO)
Ovo je definitivno foliranje godine (VIDEO)

Treba se zapitati zašto je Paskual uopšte glumio pad, jer je bio bliže lopti, a riskirao je da napadač Seltika uzme loptu i zabije gol za pobjedu...

I dok se još čeka na nastavak UEFA-inih evropskih seniorskih klupskih takmičenja, juče su odigrane prve utakmice 1/16 finala UEFA-ine lige mladih. Najzanimljivije je bilo na utakmici Seltika i Valensije gdje su gledaoci mogli vidjeti definitivno najbolje/najgore simuliranje ove godine.

Naime, pri rezultatu 1-1 i u petoj od šest minuta sudačke nadoknade napadač Seltika krenuo je prema jednoj lopti koju je ograđivao branič Valensije David Paskual. No, Paskual je u jednom trenutku pao kao pokošen iako uopšte nije bilo kontakta s napadačem Seltika.

Ali, teatralan pad je uspio, jer je sudija svirao prekršaj, uz brojno negodovanje igrača i navijača Seltika. Da stvar bude gora, Valensija je na kraju slavila na penale, i to nakon sedme serije te se plasirala u osminu finala.

Treba se zapitati zašto je Paskual uopšte glumio pad, jer je bio bliže lopti, a riskirao je da napadač Seltika uzme loptu i zabije gol za pobjedu…

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije