Fudbal

Pomirili se Džeko i Florenci

Pomirili se Džeko i Florenci
Foto: Ilustracija | Pomirili se Džeko i Florenci

Fudbaleri Rome u srijedu su savladali }enou sa 2:1, a sa nova tri boda zadržali su treću poziciju koja im garantuje plasman u Ligu šampiona i naredne sezone.

Ali, trijumf na Olimpiku ostao je u sjeni onog što se dogodilo u finišu meča, kada je došlo do verbalnog sukoba između Florencija, kapitena Rome, i bh. golgetera Edina Džeke.

Dijamant je bio ljut zbog nekorektnog poteza Florencija, koji mu nije asistirao u situaciji kada je napadač BiH bio u prilici da pogodi praznu mrežu. Kapiten Rome odlučio je da šutira, a golman Perin je odbranio njegov udarac.

Kompletna situacija izazvala je bijes kod Edina, koji je odlučio da se verbalno obračuna sa svojim saigračem. Srećom, tu se našao Kevin Strotman koji je uspio da smiri kapitena Zmajeva.

Ipak, situacija u svlačionici Rome brzo se smirila. Kako piše "La Repubblica", odmah nakon utakmice Džeko i Florenci su se pomirili, što je svakako dobra vijest za trenera i navijače Rome.

Vučica će sutra gostovati kod Spala, a u utorak u prvom meču polufinala Lige šampiona ide na megdan Liverpulu. A za ove utakmice Romi je potreban pravi Džeko.

(Faktor.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije