Fudbal

Radoslav Aleksić pojačao "vezire"

Radoslav Aleksić pojačao "vezire"
Radoslav Aleksić pojačao "vezire"

Sa šest dana zakašnjenja u odnosu na ranije zakazan termin, Husnija Arapović je danas na "Piroti" obavio prozivku fudbalera Travnika.

Većina igračkog kadra je ostala na okupu, a prvi trening odradio je i novajlija Radoslav Aleksić. Nekadašnji stoper Zrinjskog i Slavije angažovan je nakon odlaska Armina Helvide, kojem je, prema svemu sudeći, propao transfer na Gibraltar.

"Novu sredinu potražili su Armin Mahović i Bojan Burazor. Na prozivci su izaostali još Dženan Zaimović i Armin Helvida. Međutim, oni su se javili i očekujem ih na treningu u četvrtak. Novo ime je Aleksić, koji će nam povratkom Helvide značajno pojačati konkurenciju u odbrani", rekao je Arapović, kojem će u stručnom štabu pomagati donedavni trener u omladinskom pogonu Adnan Beganović, koji je i bivši golman reprezentacije BiH Almir Tolja.

Glavni zadatak "vezira" u nastavku sezone biće borba za opstanak u društvu najboljih. U narednim danima očekuju se i nova pojačanja, a za razliku od konkurenata, kompletan trenažni proces obaviće u svom gradu.

"Tražićemo još neka ciljana pojačanja na pozicijama na kojima smo procijenili da je jesenas najviše 'škripalo'. Kompletne pripreme odlučili smo obaviti u Travniku, jer želimo sačuvati novac kako bi se osigurale redovne plate igračima", objasnio je Arapović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije