Fudbal

Ranijeri: Ogroman uspjeh, borba za 10. mjesto naredne godine

Ranijeri: Ogroman uspjeh, borba za 10. mjesto naredne godine
Ranijeri: Ogroman uspjeh, borba za 10. mjesto naredne godine

LESTER - Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri rekao je nakon osvajanja titule u Premijer ligi da je oduvijek znao da će u karijeri osvojiti šampionski trofej.

Ranijeri je tokom karijere osvajao Kupove i izborio promocije sa mnogim klubovima, ali nikada, kao ni Lester nije osvojio šampionat.

"Imam 64 godine, borim se dugo i uvek sam ostajao pozitivan. Oduvijek sam vjerovao da ću na kraju uspjeti negdje da osvojim titulu. Ja sam isti onaj čovjek koji je otpušten iz Grčke reprezentacije, možda je neko zaboravio na taj dio moje karijere. Voleo bih da istaknem da sam isti čovek koji je sjedio na klupi Grčke. Vjerujem da se nisam promijenio", rekao je Ranijeri za italijansku televiziju Rai 3.

On je naglasio da će i naredne godine ostati na klupi Lestera, ali da je ovakakav uspjeh nemoguće ponoviti.

"Sigurno ostajem u Lesteru, ali znam da je ovakvu sezonu nemoguće ponoviti. Sljedeće sezone ćemo pokušati da se borimo za deseto mjesto, nadam se. Moramo da nastavimo da rastemo i napredujemo. Još uvijek ne možemo da povjerujemo koliki smo uspjeh ostvarili", zaključio je italijanski stručnjak.

Lester je i zvanično sinoć osigurao titulu u Premijer ligi, pošto ima sedam bodova više od drugoplasiranog Totenhema, koji je sinoć remizirao protiv Čelsija (2:2), i tako dva kola prije kraja ostao bez šanse da ugrozi "lisice".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije