Fudbal

Republika Srpska gost Udinezea

Republika Srpska gost Udinezea
Republika Srpska gost Udinezea

Fudbalska reprezentacija Republike Srpske do 23 godine sutra će od 15 časova u Italiji na "Friuliju" odmjeriti snage s ekipom Udinezea, članom Serije A. Očekuje se da će italijanski predstavnik nastupiti u kombinovanom sastavu, ali bez obzira na to ovaj susret će biti jaka provjera za tim koji sa klupe vodi Branimir Tulić.

Selektor Republike Srpske je nedavno objavio spisak na kojem se nalazi i Fedor Predragović, vezista banjalučkog Borca.

"Veoma sam zahvalan selektoru što me pozvao u reprezentaciju i velika je čast nositi dres Republike Srpske. Dosta igrača poznajem i atmosfera u ekipi je odlična. Idemo u Italiju da vidimo koliki su trenutni dometi ove ekipe", rekao je Predragović.

Iako je Tulić za ovaj meč pozvao i Srđana Grahovca, fudbalera "crveno-plavih", on ipak nije otputovao u Italiju, jer Borac očekuje važan meč u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Ovim Fudbalski savez Republike Srpske (FSRS) nastavlja akciju afirmacije i mećunarodnih aktivnosti, koju je započeo prošle godine organizovanjem "Dana fudbala" i putovanjima omladinskih selekcija Starim kontinentom. Do ogranizacije meča sa Udinezeom došlo je nakon što je u FS RS stigao poziv potpisan od vodećih ljudi italijanskog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije