Fudbal

Ronaldo slomio zglob dječaku

Ronaldo slomio zglob dječaku
Ronaldo slomio zglob dječaku

LONDON - Fudbaler Reala Cristiano Ronaldo slomio je ručni zglob 11-godišnjem dječaku nakon slobodnog udaraca na meču sa engleskim drugoligašem Bournemouthom, prenose agencije.

Real Madrid i Bornmut odigrali su u nedjelju prijateljsku utakmicu u Engleskoj, a ’kraljevski klub’ pobijedio je sa 6:0.

Ronaldo je u šestom minutu utakmice sa oko 30 metara izveo slobodan udarac, ali je lopta proletjela pored gola i pogodila u ruku 11-godišnjeg Charlieja Silverwooda koji je sjdeo na tribini iza gola.

Britanski mediji naveli su da je, uprkos povredi, Charlie do kraja gledao utakmicu i tek tada otišao u bolnicu gdje je ustanovljeno da mu je zglob slomljen na dva mjesta. Operisan je i gips će morati da nosi šest nedjelja.

- Bilo je veoma bolno. Rekao sam drugarima, ali nisu mogli da povjeruju. Ronaldo je najskuplji fudbaler svijeta i slomio mi je ruku. Vidio sam da lopta ide ka meni. Prošla je pored stative i pogodila bi me u lice da se nisam zaštitio rukom. Moj otac je sjedeo pored mene i izmakao se, pa me je lopta pogodila svom snagom, rekao je Čarli za list „San“.

Nakon utakmice čelnici Bornmuta poklonili su Cherleju loptu i dres Reala sa potpisom svih igrača španskog kluba.

Portparol Real Madrida Huan Kamilo Andrade rekao je listu "Sun" da će klub poslati suvenir Cherleju.

Ronaldo je bio dvostruki strijelac na utakmici, jedan gol postigao je iz slobodnog udaraca, a među strijelce upisali su se i Sami Kedira, Gonzalo Iguain, Angel Di Maria i Kasemiro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije