Fudbal

Široki čeka pojačanja

Široki čeka pojačanja
Široki čeka pojačanja

Nogometni klub Široki Brijeg bi uskoro trebao da ozvaniči saradnju sa prvim pojačanjima u zimskom prelaznom roku koji se završava 27. januara. Saradnja je već dogovorena sa Dejanom Čabrajom i Damirom Zlomislićem, dok bi član Hercegovaca trebao da postane i Mario Marina.

Široki Brijeg još uvijek zvanično nije dobio niti jedno pojačanje, ali je jasno da će potpisati Čabraja i Zlomislić koji su već trenirali sa budućim saigračima. Očekuju se dolazak još pojačanja, a jedno bi trebao da bude Marina član hrvatskog drugoligaša Gorice.

Najkasnije do petka ekipa Širokog Brijega bi trebalo da krene na Istria Winter Cup u Novigrad koji se igra od 29. januara do 5. februara. Ovo će biti sedmi po redu turniru koji je "debitovao" 2011. godine i odrižaće se u Novigradu i Rovinju. Širokom Brijegu će ovo biti prvo učešće na ovom turniru, a osim njih učestvuju još Kapfenberger, Đirmot, Aluminij, GOŠK Gabela i domaćin Novigrad. Trofej iz prošle godine brani mađarski Đirmot. Trofej na ovom turiniru osvajao je i Zrinjski i to 2015. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije