Fudbal

Sušić više nije igrač Hajduka

Sušić više nije igrač Hajduka
Sušić više nije igrač Hajduka

Hrvatski fudbalski prvoligaš Hajduk objavio ja da veznjak reprezentacije BiH Tino Sven Sušić (24) više nije njegov član.

"Nakon četiri i po godine Sušić se oprostio se od bijelog dresa u kojem je upisao 142 nastupa u službenim takmičenjima. Za Hajduk je postigao ukupno 30 golova u svim takmičenjima, a postao je i najbolji asistent sa 26 asistencija. U tri utakmice bio je i kapiten tima. Prošle sezone osvojio je Žutu majicu kao najbolji igrač Prve lige, a s Hajdukom je osvojio Kup u sezoni 2012/13. Tino, hvala Ti na svemu što si pružio u bijelom dresu i želimo Ti puno sreće u nastavku karijere", stoji u saopštenju Hajduka.

Sušić je nakon uzvratne utakme 4. pretkola Evropske lige u kojemu je Hajduk prošloga četvrtka ispao od Makabija ia iz Tel Aviva nakon izvođenja 11-eraca otputovao u Genk gdje bi trebao nastaviti karijeru.

Ali, iz belgijskog kluba zasada nema potvrde o transferu koji se procjenjuje na dva miliona evra.

Sušić je dvije godine svog juniorskog staža proveo upravo u Genku, od 2007. do 2009. godine, nakon čega je otišao u Standard iz Lieža iz kojega je 2012. došao u Hajduk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije