Fudbal

Traže spas u Vladi RS

Traže spas u Vladi RS
Traže spas u Vladi RS

Draško Ilić, predsjednik FK Borac, zajedno sa Slobodanom Gavranovićem, gradonačelnikom Banjaluke, u petak će obaviti razgovor sa Željkom Cvijanović, predsjednicom Vlade RS, i ministrima, a jedna od tema će biti i stanje u klubu iz Platonove ulice.

Fudbaleri Borca u četvrtak su otputovali u Sloveniju, gdje će obaviti drugi dio priprema za narednu sezonu. Put Slovenije krenulo je 29 igrača, a u odnosu na spisak igrača koji su putovali na prvi dio priprema u Drvar, autobus je puniji za nekolicinu igrača Krupe, koji su priključeni pripremama ekipe s Gradskog stadiona. Osim njih, novo ime na spisku je i Zvezdan Đorđilović, koji igra na poziciji lijevog beka i prošao je školu Borca iz Čačka.

Spisak putnika: Branislav Ružić, Radenko Grković, Stefan Pupovac, Srđan Bečelić, Aleksandar Jovičić, Nebojša Runić, Siniša Saničanin, Ilija Danilović, Nemanja Vidović, Mile Paštar, Aleksandar Subić, Zvezdan Đorđilović, Ognjen Petrović, Uglješa Radinović, Stojko Kikić, Stefan Savić, Srđan Malinović, Nebojša Stjepanović, Fedor Predragović, Srboljub Jandrić, Nikola Dujaković, Petar Ilić, Mihajlo Savanović, Demir Jakupović, Obren Cvijanović, Toni Jović, Elvir Koljić, Predrag Zekanović i Miloš Kukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije