Fudbal

Žiru na rehabilitaciji tri mjeseca

Žiru na rehabilitaciji tri mjeseca
Žiru na rehabilitaciji tri mjeseca

Sezona nije čestito ni počela, a za Olivijea Žirua, napadača Arsenala, pretvorila se u noćnu moru.

On neće moći da igra tri mjeseca, jer je slomio stopalo, zbog čega mu sljeduje period rehabilitacije. Izvjesno je da će propustiti najmanje 11 kola Premijer lige i bar pet evropskih utakmica, bilo u Ligi šamiona ili u Ligi Evrope. O tome će odlučiti današnji revanš meč plej-ofa Lige šampiona koji igraju sa Bešiktašom. Prvi meč u Turskoj završen je bez pobjednika (0:0).

Povreda francuskog reprezentativca dovela je menadžera "tobdžija" Arsena Vengera u neprijatan položaj, jer ne može da dozvoli sebi da ima manjak špiceva u rotaciji. Prema izvještajima engleskih medija, Venger će vjerovatno stopirati odlazak Lukasa Podolskog, a postoji i opcija kupovine Loika Remija iz KPR-a ili Denija Velbeka iz Mančester junajteda. U svakom slućaju, Venger mora brzo da reaguje, jer se prelazni rok zatvara u nedjelju u ponoć, a od zdravih napadača na raspolaganju ima Džoela Kembel, Jaju Sanoga i Aleksisa Sančeza.

Parovi: Arsenal - Bešiktaš, prvi meč 0:0 (20.45 časova), Atletik Bilbao - Napoli 1:1 (20.45), Bajer Leverkuzen - Kopenhagen 3:2 (20.45), Malme - Salcburg 1:2 (20.45), Ludogorec - Steaua 0:1 (20.45).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije