Fudbal

Žižović ne ide na pripreme?

Žižović ne ide na pripreme?
Žižović ne ide na pripreme?

Mladen Žižović, prvotimac FK Borac, po svemu sudeći neće se danas naći u autobusu koji "crveno-plave" vozi u Novigrad, gdje će Banjalučani nastaviti pripreme za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH. Iskusni vezista, kako stvari trenutno stoje, u nastavku sezone neće igrati za Banjalučane i karijeru bi mogao nastaviti u redovima Radnika iz Bijeljine.

"U ovom trenutku ne mogu reći s kojim igračem smo u pregovorima, ali smo u završnoj fazi. Ne bih da prejudiciram neke stvari, jer želim da ispoštujemo drugu stranu", rekao je Boro Đokić, sportski direktor Radnika.

Žižoviću je na kraju prvog dijela sezone istekao ugovor sa Borcem, ali su čelnici kluba s njim obavili nekoliko razgovora i produžetak saradnje je bio na vidiku. Međutim, od toga izgleda neće biti ništa i iskusni vezista napušta Gradski stadion, što će biti veliki udarac za ekipu Vinka Marinovića.

Četa sa Gradskog stadiona danas putuje u Hrvatsku, gdje bi trebalo da boravi do 11. februara. Za to vrijeme će učestvovati na Istra Winter Cupu, gdje će se takmičiti u Grupi A, u kojoj su još Novi Pazar, Zavrč i Ilirija. Raspored utakmica Borca u grupnoj fazi: Subota: Borac - Zavrč (15 časova). Ponedjeljak: Borac - Novi Pazar (15). Četvrtak: Borac - Ilirija (13). Od 7. februara se igraju utakmice za plasman, dok je finalni meč zakazan za 8. februar. Dok je odlazak Žižovića sasvim izvjestan, moguć je ostanak Vladana Grujića, kojem se iskomplikovao odlazak u Norvešku. Kapiten Borca, međutim, neće biti danas u autobusu, a epilog će biti poznat za nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije