Ostali sportovi

Hromek protivnik Marjanoviću

Hromek protivnik Marjanoviću
Hromek protivnik Marjanoviću

Slovački kik-bokser Mihael Hromek biće protivnik Denisu Marjanoviću 26. novembra u glavnoj borbi večeri na manifestaciji "Banjaluka 2011 - Fight Night 3".

"Publika će uživati u našoj borbi. Hromek je neugodan borac, željan dokazivanja. Imao je tokom karijere probleme sa povredama, ali i brojne mečeve u kojima je pokazao da je vrhunski borac. Moja fizička spremnost je na visokom nivou. Trenirao sam naporno proteklih mjesec dana, a završni dio je rezervisan za sparing mečeve", rekao je banjalučki kik-bokser.

Hromek je krajem 2009. godine trebalo da se bori Ivanom Strugarom, ali je Crnogorac prešao u višu kategoriju, a godinu dana kasnije je zbog povrede otkazao meč za titulu profesionalnog prvaka svijeta protiv Salka Zildžića.

Ljubitelji kik-boksa će vidjeti 10 borbi, po pet u amaterskoj i profesionalnoj konkurenciji. Organizatori očekuju da će posebnu pažnju privući mečevi između juniora Nebojše Poletana i Saše Sekulića, te Gorana Lolića i Marka Cvetanovića, a kod seniora borbe Zorana Kerkeza i Draka Delića, Viktora Šubića i Arifa Mulalića, te Bojana Džepine i Alije Tucka.

Takmičenje će biti održano u dvorani "Borik".

"S obzirom na to da će u uvodnim borbama nastupiti najbolji mladi borci BiH i zemalja okruženja odlučili smo da revija bude održana u banjalučkom hramu sporta, a osim toga ovo je posljednja ovogodišnja kik-boks manifestacija. Od publike očekujemo da u što većem broju dođe pozdraviti sve naše borce", rekao je Vladimir Milijević, predsjednik Kik-boks kluba Vuk, organizatora takmičenja.

Sljedeće sedmice karte će biti puštene u prodaju, a koštaće pet KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije