Ostali sportovi

Najbolji klubovi iz Prnjavora, Soluna i Sarajeva

PRNJAVOR - Tekvondo klubovi "Prnjavor" iz Prnjavora, "Helas tim" iz Soluna i "Tekjon" iz Sarajeva proglašeni su za tri najuspješnija tima na Međunarodnom tekvondo turniru u Prnjavoru.

U kategoriji mlađih kadetkinja i kadeta po dvije zlatne medalje osvojili su Pia Zoja Glavnik iz Tekvondo kluba "Sun" Braslovče u Sloveniji i Tihomir Šarčević iz Tekvondo kluba "Šekovići".

Najuspješnija kadetkinja je Berina Krupić iz Cazina, a kadet Slovenac Marko Pečar.

Kod juniora najbolje rezultate ostvarili su članovi prnjavorskog tekvondo kluba Elda Mešić i Veljko Burić.

Za najuspješnije takmičare u seniorskoj konkurenciji proglašeni su Bojana Zorić iz kluba "Bajša" Srbija i Tersenidis Ioanis iz solunskog "Helas tima".

Zlatne medalje za klub iz Prnjavora osvojili su i juniori Sava Njegovan i Srđan Todorović, kao i seniori Andrea Korać i Stefan Fešiš. Drugo mjesto i srebrne medalje osvojili su Bojan Malešević i Vuk Milinčić.

Na "Prnjavor openu" nastupila su 273 takmičara iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Austrije, Bugarske, Makedonije, Grčke i BiH.

Turnir čiji je domaćin bio Tekvondo klub "Prnjavor" završen je sinoć, a upriličen je u okviru programa obilježavanja Dana opštine Prnjavor 24. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije