Ostali sportovi

Najseksi vozačica na svijetu se javila iz "raja"

Najseksi vozačica na svijetu se javila iz "raja"
Foto: Instagram | Najseksi vozačica na svijetu se javila iz "raja"

Velika auto-moto zvijezda Lindzi Brever (26) ponovo je na "pol poziciji" nakon što je podijelila niz snimaka sa nedavnog odmora u Meksiku.

Atraktivna Amerikanka je najseksi vozačica na svijetu, a ujedno je i model. Ima ogromnu bazu obožavatelja na mrežama. Trenutno vozi USF Pro 2000 i smatra Luisa Hamiltona jednom od svojih inspiracija.

Ima 2,7 miliona pratilaca na Instagramu i redovno ih obavještava o svojim najnovijim dešavanjima. U svojoj najnovijoj objavi, djevojka rođena u Koloradu postavila je slike sa putovanja u Meksiko.

"Nekoliko dana u raju", napisala je na jednom od komentara,  

Na jednoj je pozirala u glamuroznoj bijeloj haljini dok je stajala pored okeana, a onda smo je vidjeli dok je nosila zeleni bikini. Njene objave su za veoma kratko vrijeme dobile preko 100.000 lajkova.

Podsjetimo, Lindzi je prvi put sjela za volan sa 11 godina, a godinu dana kasnije učestvovala je na raznim šampionatima SAD u kartingu. Godine 2021. postala je dio tima “Skip Barber Racing School“ i takmičila se na turneji “TC America Series“. 

Lindzin san je da nastupi Indi 500 karavanu, čime bi postala deseta žena kojoj bi to pošlo za rukom. Dok čeka da joj se san ostvari, nastavlja da radi kao model, pozira za časopise i učestvuje na modnim revijama. 

Prije par godina lansirala je sopstvenu kriptovalutu, "$LINDS", na platformi "Ralli", čime je postala prva žena profesionalni vozač trkaćih automobila koja je to učinila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije