Ostali sportovi

Poznata ljepotica je bila 17 godina sa fudbalskom zvijezdom, a sada se udaje za drugog

Poznata ljepotica je bila 17 godina sa fudbalskom zvijezdom, a sada se udaje za drugog
Foto: N.N. | Poznata ljepotica je bila 17 godina sa fudbalskom zvijezdom, a sada se udaje za drugog

Prošle godine kao grom iz vedra neba u Rusiji je odjeknula je vijest da se nekadašnji ruski proslavljeni fudbaler Pavel Pogrebnjak (40) nakon 17 godina razvodi od supruge Marije (36).

 Njih dvoje su smatrani za jedan od najpopularnijih parova u Rusiji u ovom vijeku. On je bio popularni fudbaler, a ona jedna od najljepših vagsica u Rusiji, uspješna poduzetnica i popularna blogerka.

Zajedno imaju tri sina, a sada je ruska ljepotica obznanula da želi da se uda, a želja joj je da rodi kćerku. 

Glasine o razvodu zvjezdanog para pojavile su se u aprilu 2023. godine, navodno zbog nevjere fudbalera. U junu ih je Marija službeno potvrdila, a 8. septembra došlo je do razvoda. Brak je raskinut na osnovu sporazuma o nagodbi. Par se mirno razdvojio, samostalno rješavajući pitanje starateljstva, imovine i iznosa alimentacije.

Atraktivna plavuša Marija sada Šatalova je jedna od najlepših, ali i najuticajnijih ruskih ljepotica na društvenim mrežama. Upoznali su se kada je ona bila u sedmom razredu, a budući fudbaler u desetom. Nakon nekoliko godina veze, skromno su se vjenčali 2006. godine, a tri godine kasnije održali su i zvanično vjenčanje u matičnom uredu. Onda su 2014. odlučili da se ponovo vjenčaju uz prisustvo djece. No tu nije bio kraj, četiri godine kasnije, 2018., Pogrebnjakovi su sa cijelom porodicom otišli na Maldive kako bi položili zavjete vjernosti u velikim razmjerima - po četvrti put.

Nedavno je Marija izjavila da se uskoro planira vjenčati. Nekoliko mjeseci nakon razvoda, saznalo se da je Marija u vezi. Izabranik je bio 35-godišnji biznismen Igor Golovinski. U nedavnoj emisiji Marija je priznala da sanja ćerku i da je spremna da rodi. Marija je takođe priznala svojoj prijateljici Olgi Buzovi, koja je voditeljka emisije, da planira da se uskoro uda. 

Kada će se to tačno desiti nije precizirano, ali je slavna ličnost to rekla u vrlo bliskoj budućnosti.Pogrebnjak je slavu stekao igrajući za Zenit, Štutgart, Fulam i Riding, a igrao je i za Spartak i Dinamo iz Moskve.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije