Ostali sportovi

Ruski as je bio uporan i nije odustajao, a danas mu mnogi zavide

Ruski as je bio uporan i nije odustajao, a danas mu mnogi zavide
Foto: N.N. | Ruski as je bio uporan i nije odustajao, a danas mu mnogi zavide

Ruski fudbaler Nail Umarov (23) je jedna od bitnijih karika u timu Spartaka iz Moskve.

Ovaj veznjak osim igara na terenu privlači i pažnju zbog svoje zanosne supruge. Alina Umarova danas slovi za jednu od najljepših „vagsica“ u Rusiji, s toga je ovaj atraktivni par jedan od najpraćenijih u Rusiji. 

Alina je tri godina starija od svog partnera. Upoznali su se putem društvenih mreža, a fudbaler je pratio Alinin lični blog koji broji više od 300.000 pretplatnika. Nije bilo lako fudbaleru osvojiti zanosnu djevojku 

„Nakon što smo razmijenili par poruka nisam se zanimala za sagovornika. Pokušala sam da završim prepisku, a nakon što sam saznala da je tri godine mlađi, moj dijalog je završen“, rekla je jednom prilikom. 

Međutim, veznjak nije lako odustao i odlučio je da osvoji srce djevojke slanjem luksuznog buketa sa šarmantnom notom. Nakon što se Alina zahvalila Nailu na iznenađenju, započeli su razgovor. Od tog trenutka mladi par je počeo da se dopisuje i razgovaraju putem video poziva.

Nakon dugog perioda samoizolacije i karantina, konačno se ukazala prilika za let - Alina i Nail su se, bez razmišljanja, odlučili za spoj. Već nakon prvog susreta mladi su shvatili da ih jako privlače jedno drugo. Zbog Nailove zauzetosti, fudbaler nije mogao da odleti do svoje voljene, pa je Alina morala svake sedmice putovati iz Jekaterinburga u Moskvu.

U decembru 2020. par je otišao na zajedničko putovanje na Maldive. Tamo je fudbaler predložio brak Alini. Djevojka je napomenula da je to nije iznenadilo. Štaviše, mladi su zajedno izabrali prsten. Već 18. maja 2021. Nail i Alina su se vjenčali u uskom porodičnom krugu. Mladenci su 19. maja imali svadbu u luksuznoj vili Rotonda okruženi rođacima i prijateljima. Na svom blogu djevojka je rekla da je vjenčanje sa suprugom organizovala za samo tri mjeseca, ali je na kraju sve prošlo na najvišem nivou. 

Osim što razvija lični blog, Alina je osnivačica trgovine odjećom „ÜMYAROVA BRAND“. Svečano otvaranje butika održano je 25. septembra 2022. Ona mnogo posvećuje vremena promociji i unapređenju brenda. Trenutno postoje četiri prodajna mesta: tri su u Moskvi, jedno u Čeljabinsku. 

Alina je takođe model. Uprkos poslu, Alina uvijek nađe vremena da posjeti stadion i podrži Naila. Sigurni smo da je podrška njegove voljene jednostavno neprocjenjiva za 23-godišnjeg fudbalera.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije