Tenis

Vuk Jeremić: Pohvale za čelendžer

Vuk Jeremić: Pohvale za čelendžer
Vuk Jeremić: Pohvale za čelendžer

Vuk Jeremić, predsjednik Teniskog saveza Srbije, posjetio je Teniski klub Mladost, organizatora ATP čelendžera "Banjaluka 2014", te se sastao sa Draškom Milinovićem, predsjednikom Teniskog saveza Republike Srpske, i Milanom Radakovićem, direktorom čelendžera.

Jeremić je razgovarao i sa Viktorom Troickim, teniserom iz Srbije, prvom zvijezdom turnira.

"Zadovoljstvo mi je da budem ponovo u Banjaluci, na ovom turniru i želim da zahvalim TK Mladost na organizaciji najkvalitetnijeg čelendžera u regionu. Za nas u Srbiji ovaj turnir ima veliki značaj, pre svega zbog povrataka Troickog, iza kojeg je težak period, i ovo bi za njega mogao biti prelomni trenutak. Sticajem okolnosti u Srbiji nemamo ovako jak turnir, ali ćemo poraditi na tome da u Srbiju vratimo jedno ovakvo takmičenje. Iz sve snage podržavamo ovakav turnir, ovaj put navijamo za Viktora, a na narednim, nadam se, za neke nove nade. Nadam se da će turnir biti jači i bolji", rekao je Jeremić.

On je zadovoljan teniskom saradnjom Srpske i Srbije.

"Tri godine, otkako sam na čelu TSS, imamo priliku da blisko sarađujemo pre svega zahvaljujući činjenici da je na čelu Saveza Srpske moj prijatelj Draško, a uveren sam da ćemo sarađivati i u budućnosti", rekao je Jeremić.

Radaković je istakao zadovoljstvo posjetom Jeremića, a na posjeti je zahvalio i Milinović, izjavivši:

"Sedam igrača iz Srbije učestvuje na banalučkom čelendžeru, što govori o tome kako savezi Srpske i Srbije, ali i naši klubovi sarađuju. Jeremić je u protekle tri godine pružao ogromnu podršku saradnji dva saveza i ovom prilikom mu zahvaljujem. Uspjeli smo da organizujemo nekoliko kampova, seminara i kurseva. Ovog vikenda se održava i Kup gradova, koji je, takođe, razlog njegovog dolaska u Banjaluku. Nastavićemo saradnju u najboljem mogućem svjetlu."

Prevrtali stolove u Banjaluci

Jeremić je u Banjaluci gledao polufinale SP za košarkaše Srbija - Francuska, a nakon pobjede Srbije objavio je tvit: ''Prevrću se stolovi u Banjaluci''.

"Srpska košarka ima veliku budućnost. Bilo je posebno veče, pratio sam utakmicu sa prijateljima i neću to nikad zaboraviti. Puno mi je srce, slavilo se u Banjaluci do ranih jutarnjih časova i ja sam bio deo toga. Nisam mogao izabrati bolje mesto za gledanje ove utakmice", rekao je Jeremić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije