Film i serije

Dodik: "Mliječni put" bitan za RS

Dodik: "Mliječni put" bitan za RS
Dodik: "Mliječni put" bitan za RS

TREBINJE - Milorad Dodik, predsjednik RS, boravio je za slavu Trebinja i na lokalitetu Klobuk, gdje je sa domaćinom Emirom Kusturicom prisustvovao snimanju nekih scena njegovog filma "Na mliječnom putu".

Dodik je rekao da je došao da podrži svoga prijatelja Emira Kusturicu u novom projektu, koji je, kako je istakao, važan ne samo za čuvenog reditelja, nego i za RS.

"Ovo je važan projekat najprije zbog toga što dokazuje da Kusturica poslije toliko godina rada nije umoran, već još ima velike ambicije i inspiracije, a važno je i to što se on dešava ovdje u RS i što ja mogu da budem tu kako bih se upoznao sa jednim danom snimanja", kazao je Dodik.

Radost zbog toga što je mogao ugostiti Dodika nije krio ni Kusturica, koji je njihovo prijateljstvo interpretirao rečenicom iz filma "Kazablanka" - "This is the begining of beautiful friendship", i ocijenio ga samo dobrim nastavkom.

Kusturici i Dodiku su se nakratko pridružile i dvije proslavljene filmske dive, Italijanka Monika Beluči i Srpkinja Sloboda - Boba Mićalović.

"Veoma sam srećna što mogu da sarađujem sa ovako lijepom i talentovanom ženom i veoma sam uzbuđena što sam se ponovo vratila kako bih snimila još puno lijepih stvari", kazala je Belučijeva, dodajući da je, kako snimanje odmiče, i njen srpski jezik sve bolji i bolji, što je potvrdila i Sloboda Mićalović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije