Film i serije

"Pedeset nijansi siva" napunio "Palas"

"Pedeset nijansi siva" napunio "Palas"
"Pedeset nijansi siva" napunio "Palas"

Dugo očekivani film “Pedeset nijansi siva” od večeras se prikazuje i u banjalučkom Multipleksu Palas.

A, koliko je interesovanje pokazuje i činjenica da su Banjalučani već danima ranije rezervisali karte za premijeru, javlja ATV.

“Nadali smo se da će biti veliko interesovanje, jer je knjiga jako popularna, ali ovo je zaista nadmašilo sva očekivanja. Od kada je objavljen datum premijere, dobijali smo svakodnevne upite za prodaju ulaznica, zato smo ih i pustili u pretprodaju za tri termina”, izlavila je za ATV portal Marina Popović, PR menadžerica Multipleksa Palas.

“Međutim zbog pomame koju je ovaj film izazvao”, rekla je Marina “morali smo uvesti još jedan termin, tako da film od danas igra u 18:00, 20:30, 21:30, 23:00″.

Ona kaže da je primijetna dominacija dama kada je publika u pitanju.

“Međutim, za Valentinovo je i dosta parova kupilo ulaznice, tako da će biti i jačeg pola u publici“, istakla je Popović.
Na pitanje kakva je atmosfera u Palasu, Popovićeva kaže da najsličnija novogodišnjoj.

“I nama je drago da smo domaćini nečemu što izaziva toliko interesovanje i uzbuđenje kod publike.  Taylor-Johnson, režiserka, objavila je da će biti još dva filma, što će sigurno obradovati ljubitelje ove knjige“, navela je Marina Popović.

Čekajući strpljivo u redu , prilikom ulaska u veliku salu Multipleksa, Banjalučanke  su, uglavnom, navodile radoznalost kao povod dolaska na projekciju ovog filma i kako su rekle “jer ga svi hvale”.

Kuriozitet je svakako da je u dvorani bio značajno i neočekivano veliki broj muškaraca, koji su na projekciju došli zbog svojih partnerki ili prijateljica.

Trilogija “Pedeset nijansi” je prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primjeraka.

Glavne uloge, Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, povjerene su Dakoti Džonson i Džejmiju Dornanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije