Film i serije

Nova hit serija Andrija i Anđelka

Nova hit serija Andrija i Anđelka
Nova hit serija Andrija i Anđelka

Svakog radnog dana u 21.25h i vikendom od 20 časova, na Prvoj televiziji pratićemo mladi par, Andriju i Anđelku, koji se na više nego komičan način nose sa izazovima života u dvoje.

Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetim, tipičan su primjer onog što se dešava kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, supermarketu ili na večeri s prijateljima.

Njihovi kaprici i potpuno različiti, a tipično muško- ženski pogledi na svijet, uzrok su neslaganjima i prepirkama oko dobro poznatih pitanja seksa, ljubomore, novca, djece, njenih prijatelja, njegovih prijatelja, podjela poslova u kući. U svakom slučaju za njih dvoje nema tabu tema, niti je i jedna tema previše ozbiljna da se ne bi mogla pretvoriti u urnebesan komentar modernog života. Andrija i Anđelka samo naizgled stalno vode borbe i ratove, a ustvari se ludo vole.

U njihovu svakodnevicu povremeno ušetaju i drugi likovi, čisto da zakomplikuju stvari. Osim Anđelkine majke i zgodne koleginice Danke, tu su i njihovi zajednički prijatelji, naizgled savršen par, Jeca i Feđa, zatim psihijatar, Andrijina baba, brat od tetke Petar...

Andrija i Anđelka su se sjano uklopili kao partneri u seriji. Humor je odličan, provokativan.

”Verujemo da će se svako ko je ikada bio u vezi pronaći. Lik koji tumačim je iskren, ležeran i direktan. Nikom neće biti jasno kako Anđelka živi s njim, a ni obrnuto, kako on živi s njom. Naravno, on voli svoju djevojku mada se ona stalno žali da joj to ne pokazuje na pravi način. Uživa u Anđelkinim izlivima ljubomore, iako iskreno ne razumije kako njoj vrlo često nije jasno koliko je voli”, kaže Anđelka.

Kako kažu glavni akteri, u ovoj zamršenoj i strastvenoj priči između dvoje partnera, sve podsjeća na boks meč te će tako publika sigurno imati svoje favorite. Mada, na kraju nema sumnje, svi će navijati za ljubav.

(N.N/Story.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije