Zanimljivosti

Rus tvrdi da je živio na Marsu: Visoki 213cm, dišu ugljen-dioksid

Rus tvrdi da je živio na Marsu: Visoki 213cm, dišu ugljen-dioksid
Foto: N.N. | Rus tvrdi da je živio na Marsu: Visoki 213cm, dišu ugljen-dioksid
N.N.

Dečko koji je postao poznat javnosti kada je sa samo nekoliko mjeseci bio u mogućnosti tečno da govori i piše sada ima 21 godinu i tvrdi da je Marsovac koji se ponovo rodio na Zemlji.

Boriška Kiprijanovi tvrdi da je u prethodnom životu živio na Marsu dok nije počeo rat koji je uništio život na planeti.

Njegovi roditelji tvrde da je pričao o vanzemaljskim civilizacijama otkako je bio malo dijete uprkos tome što mu nikada nisu pričali o toj temi, niti prikazivali sličan sadržaj.

Boriška kaže da je posjetio Zemlju dok je radio kao pilot na Marsu i da je imao blisku vezu sa Egipćanima. Štaviše, on je predvidio da će se život na Zemlji značajno promijeniti kada se “otključa“ Velika piramida koristeći mehanizam koji se nalazi iza Sfinginog uva.

Dvadesetjednogodišnjak trenutno živi u Volgogradu, a njegova pojava izaziva veliku pažnju među teoretičarima zavjere koji ne odbacuju njegovu priču. Štaviše, kada su ga ispitivali o životu na Marsu, on je rekao da Marsovci stare do 35. godine i da su nakon toga besmrtni. Ipak, jedna velika katastrofa zbrisala je život sa Marsa - nuklearni rat.

“Nemamo strah od smrti jer živimo večno. Dogodila se velika katastrofa dok sam živeo na Marsu. Ljudi kao što sam ja i dalje žive na Marsu. Izbio je i nuklearni rat među njima. Sve je izgorjelo. Samo je nekoliko njih preživjelo. Izgradili su skrovišta i napravili novo oružje.“

Kaže da su Marsovci visoki u prosjeku 215cm i da mogu da dišu ugljen-dioksid, te da trenutno i dalje žive na Marsu, ali pod zemljom. Takođe, tehnološki su mnogo napredniji od nas i mogu da putuju čak i do drugih galaksija.

Boriškina mama tvrdi da je njen sin bio u stanju da čita i piše sa samo nekoliko mjeseci. Do prve godine je čitao novinske naslove, a sa dve je već crtao.

“Niko ga ništa nije naučio. Kad je bio mali seo bi u turski sed i počeo da nam priča činjenice o Marsu, planetarnim sistemima i drugim civilizacijama“, kaže ona.

(b92)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Dogodilo se na današnji datum, 22. jul
Zanimljivosti

Dogodilo se na današnji datum, 22. jul

Vic dana: Policajac i mačka
Zanimljivosti

Vic dana: Policajac i mačka

Najčitanije