Gradovi

Aktiv žena SNSD Pale: Snažna porodica za snažne Pale

Aktiv žena SNSD Pale: Snažna porodica za snažne Pale
Aktiv žena SNSD Pale: Snažna porodica za snažne Pale

PALE - Sa skupa Aktiva žena Opštinskog odbora SNSD-a Pale, kojem je prisustvovao i kandidat koalicije „Složno za Pale“ za načelnika najveće istočnosarajevske opštine Boško Jugović, poručeno je i da žene žele aktivno učestvovati u kreiranju političkog života kako bi doprinijele da se ispravi krivi put kojim posljednjih godina ide opština Pale, te da dođe do pozitivnih promjena u svim segmentima života.

Žene SNSD-a posjeduju snažnu volju, energiju i snagu da kroz maksimalan angažman u predstojećoj predizbornoj kampanji učestvuju u pobjedi ove stranke i njenog kandidata za načelnika na predstojećim lokalnim izborima u Palama.

"Palama su potrebne promjene i pozivamo građane da prepoznaju i podrže nove ljude, nove ideje i novu energiju za bolji život u našem gradu. Kandidatkinje SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Pale su spremne da ulaskom u lokalni parlament pokrenu niz aktivnosti kojima će afirmisati jačanje porodice kao osnova zdravog društva, sigurniji život i stvaranje uslova za ostanak mladih ljudi na ovim prostorima" -rečeno je na skupu Aktiva žena SNSD-a Pale.

Kandidat koalicije „Složno za Pale“ za načelnika ove opštine Boško Jugović i kandidatkinje SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Pale zajednički su konstatovali da će borba protiv bijele kuge biti jedan od ključnih zadataka novih opštinskih vlasti. Takođe, odbornice SNSD-a u budućem skupštinskom sazivu zalagaće se i za uvećanje sredstava u budžetu opštine za pomoć višečlanim porodicama, čiji će roditelji imati prednost prilikom zapošljavanja.

Predstavljajući se stranačkim koleginicama, žene odbornički kandidati predočile su i konkretne programe koji predviđaju uvođenje ozbiljnijih podsticajnih mjera u oblasti poljoprivrede, odnosno samozapošljavanja i osnivanja malih porodičnih preduzeća, kao i olakšice pri registraciji zanatskih djelatnosti.

Istaknuta je i potreba da se sistematski i kvalitetno pristupi razvoju turizma i očuvanju životne sredine, kao i obogaćivanju kulturnih i sportskih sadržaja, što uključuje i unapređenje bazne sportske infrastrukture, kroz izgradnju što većeg broja igrališta za djecu predškolskog i školskog uzrasta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije