Gradovi

Na uličnoj trci 1.000 učenika

Na uličnoj trci 1.000 učenika
Na uličnoj trci 1.000 učenika

MRKONJIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu danas je održana 10. gospojinska ulična trka pod nazivom "Dobro za moj grad", na kojoj je učestvovalo oko 1.000 učenika iz škola sa područja ove opštine.

Manifestaciji, koju je otvorila načelnik opštine Mrkonjić Grad Divna Aničić, prisustvovao je i ministar finansija Republike Srpske Zoran Tegeltija.

Aničićeva je svim učesnicima poželjela puno sreće i da ih naredne godine bude još više.

"Ovo je jedan od najradosnijih dana u Mrkonjić Gradu, jer je mnogo omladine na ulicama, a bez mladih nema života, nema ovog grada i nema Republike Srpske", rekla je Aničićeva.

Direktor Kulturno-sportskog centra "Petar Kočić" iz Mrkonjić Grada Radoje Conjić rekao je da ova manifestacija postaje tradicionalna i da su učesnicima dodijeljene simbolične nagrade.

"Kroz ulice Mrkonjić Grada danas je prodefilovalo više od 1.000 učenika. Cilj manifestacije je druženje i razvijanje sportskog duha među djecom", rekao je Conjić.

Organizator tradicionalne manifestacije je Javna ustanova Kulturno-sportski centar "Petar Kočić", pokrovitelj je opština Mrkonjić Grad, a generalni sponzor Hidroelektrane na Vrbasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije