Gradovi

Počela kampanja za prve lokalne izbore u Stanarima

Počela kampanja za prve lokalne izbore u Stanarima
Počela kampanja za prve lokalne izbore u Stanarima

STANARI - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Stanari Dušan Panić rekao je da je ova stranka protekle dvije godine aktivno radila na formiranju opštine Stanari, te da očekuje maksimalnu podršku građana na izborima 1. februara.

"Okosnica formiranja opštine je SNSD i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik", izjavio je Panić u Stanarima tokom svečanog predstavljanja kandidata, čime je obilježen početak predizborne kampanje za prve lokalne izbore u ovoj opštini.

Panić je istakao da će buduća opštinska administracija biti mala, ali operativna, da su svi ekonomski preduslovi za razvoj opštine zadovoljeni, a da će okosnica biti Termoelektrana "Stanari".

On je istakao da će budžet opštine biti razvojni sa naglaskom na razvoju ekonomije i otvaranjem privrednih pogona.

"Krećemo od nule i u početnom radu moramo koordinisati sa republičkim institucijama", naveo je Panić.

Poslanik SNSD-a iz Stanara u Narodnoj skupštini Srpske Goran Jerinić rekao je da lista SNSD-a od 16 kandidata za Skupštinu opštine Stanari ima dovoljno snage da iznese buduće obaveze, a da će građani Stanara to prepoznati.

Jerinić je naveo da je sa stručnjacima iz EU razrađena Strategija i Program razvoja opštine Stanari po ugledu na slične opštine u okruženju.

Skupu je, između ostalih visokih zvanica SNSD-a, prisustvovao i ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Dragan Bogdanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije