Gradovi

Porodici Kazanović obezbijeđen novi dom (FOTO)

Porodici Kazanović obezbijeđen novi dom (FOTO)
Porodici Kazanović obezbijeđen novi dom (FOTO)

ŠEKOVIĆI - Petar Đokić, ministar industrije, energetike i rudarstva RS, uz pomoć svojih prijatelja, obezbijedio je novi dom porodici Kazanović u Paprači, kod Šekovića.

Nakon što je posjetio porodicu Ranke Kazanović 13. septembra ove godine i uvjerio se u kakvim uslovima žive nakon što su klizišta poslije velikih poplava 2014. godine uništila ionako neuslovan objekat, te da su ostali bez oca i supruga borca prve kategorije, ministar Đokić je obećao da će uz pomoć svojih prijatelja nastojati da im pomogne.

"Obećao sam da ću se potruditi da uz pomoć svojih prijatelja, koji meni vjeruju, da obezbijedim sredstva i da napravim ovu kuću. Za pet-šest dana ona će biti potpuno dovršena i Ranka Kazanović i njena kćerka Karolina će imati svoj dom, potpuno bezbjedan i osiguran život u svojoj novoj kući. Drago mi je da su ovu aktivnost razumjeli i komšije i mještani ovog područja i drugi koji su se uključili i pomogli. Njihova obaveza je bila da izgrade temelje, a ostali dio sam ja završio", rekao je Đokić i dodao da ovo nije i neće biti jedina aktivnost koju je realizovao, te da ima još planova za ovakve akcije. Novu kuću porodice Kazanović, objekat površine 35 kvadrata, gradi preduzeće "Steko" iz Bijeljine.

Ranka Kazanović je rekla da je s radošću dočekala novi dom.

"Vjerovala saam ministru kada nas je posjetio i obećao da ćemo dobiti novu kuću, ali nisam mogla da vjerujem da će se to tako brzo desiti", rekla je Ranka Kazanović, zahvaljujući ministru i mještanima koji su pomogli da se sagrade nova kuća i temelji za novi život.

Porodica Kazanović u klizištima nakon poplava ostala je gotovo bez doma, a prije kratkog vremena i bez supruga i oca, koji je bio borac prve kategorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije