Gradovi

SNSD: Politika gradske vlasti vodi u propast i izolaciju

SNSD: Politika gradske vlasti vodi u propast i izolaciju
SNSD: Politika gradske vlasti vodi u propast i izolaciju

TREBINJE - Gradski odbor SNSD-a Trebinje ocijenio je da pogubna politika aktuelne vlasti u gradu vodi u izolaciju i propast, te da u posljednjih godinu i po dana ništa dobro nije učinjeno za građane Trebinja.

U saopštenju ove stranke navodi se da su rezultat takve politike neispunjena obećanja, nedolazak investicija, kreditno zaduženje, prodaja imovine, podizanje nameta građanima i privredi.

"Rezultat aktuelne politike je i odlazak preduzeća, prikrivanje dezertera, nesankcionisanje saradnika za djela krađe, zapošljavanje situiranih, gomilanje administracije, rastrošni budžet za javne ustanove, brojna putovanja bez cilja i efekta, te pokušaj disciplinovanja medija, autonomaška politika, vrijeđanje najviših zvaničnika Republike Srpske", dodaje se u saopštenju.

U SNSD-u su podsjetili da u prethodnom periodu nisu izostala ni omalovažavanja najviših crkvenih velikodostojnika, ne samo u Republici Srpskoj, već i patrijarha moskovskog i cijele Rusije Kirila, te da je vrhunac neodgovorne politike vrijeđanje građana Trebinja, koje je gradonačelnik nazvao imbecilima i petokolonašima.

"Mi sve one koji su dali svoj glas nedostojnom gradonačelniku ne smatramo imbecilima i petokolonašima, već građanima koji su dali povjerenje onome koji ih je vješto i smišljeno obmanuo", ističu u SNSD-u i dodaju da je očigledno da su u određenom političkom trenutku povjerovali u bolje sutra koje im je u izobilju obećao.

Trebinjski SNSD smatra da su građani Trebinja iz nehata osuđeni na aktuelnu vlast, te izražavaju uvjerenje "da će mnogo ranije biti oslobođeni i Trebinje ponovo vraćeno u civilizacijske tokove".

Gradski odbor SNSD-a Trebinje nastavlja sa politikom koja je u interesu stanovnika Trebinja i istočne Hercegovine i pozivaju Boračku organizaciju i Centar za socijalni rad da u narednom periodu dostave prioritete, kako bi se i praktično provela aktivnost koju je započeo predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik da iz svake porodice u kojoj niko ne radi bude zaposlen po jedan član.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije