Fudbal

Nevil: Ne volim Šaćirija, nije profesionalac

Nevil: Ne volim Šaćirija, nije profesionalac
Foto: Ilustracija | Nevil: Ne volim Šćirija, nije profesionalac

Bivši engleski fudbaler Geri Nevil rekao je da u njegovoj ekipi ne bi bilo mjesta za igrača profila Đerdana Šaćirija koga je nazvao neprofesionalnim.

Liverpul je navodno zainteresovan da ovog ljeta dovede vezistu Stouka koji je trenutno sa reprezentacijom Švajcarske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Stouk nije uspio da obezbijedi opstanak u Premijer ligi i to će vjerovatno prelomiti u korist Šaćirijevog odlaska iz kluba. 

"Ne volim Šaćirija. Mislim da je to pospješeno činjenicom što je sebe udaljio od ostatka saigrača iz Stouka. Bili su neprofesionalni prošle sezone, nema sumnje. A on je bio savršen primjer neprofesionalizma. Možda postigne gol na turniru i odigra vanserijsku utakmicu. Ali možda i samo ostane tamo tri utakmice tumarajući na terenu. Iskren da budem, imam problem sa tim i meni takvi igrači ne bi trebali", rekao je Nevil za "ITV". 

Švajcarska je u prvom kolu Grupe E Svjetskog prvenstva odigrala neriješeno sa Brazilom 1:1, a naredni protivnik Srbije su upravo Šaćiri i Švajcarci u petak uveče od 20 časova.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije