Film i serije

Monika Beluči ponovo u Trebinju

Monika Beluči ponovo u Trebinju
Monika Beluči ponovo u Trebinju

TREBINJE - Slavna italijanska glumica Monika Beluči ponovo se vratila u Trebinje radi nastavka snimanja filma Emira Kusturice "Na mliječnom putu".

Belučijeva je u Trebinje stigla u nedjelju popodne, oko 15 časova, ali je neizvjesno kada će na snimanje, jer Emir Kusturica i "No smoking bend" nastupaju večeras u bašti hotela "Platani", na darovnom koncertu Trebinju povodom Svetog preobraženja, krsne slave ovog grada i njegovog sabornog hrama.

Iako je dolazak filmske dive držan u tajnosti, nekoliko fotoreportera je ipak saznalo kada će glumica stići, ali je fotografisanje, na zahtjev Monikine pratnje, bilo omogućeno samo s kraja ulice, bez mogućnosti postavljanja pitanja.

Belučijevu je u sporednu ulicu kod hotela dovezao crni pežo bh. registarskih oznaka, odakle ju je do bočnih vrata "Platana" dopratio direktor hotela Dejan Bošnjak, a cvijeće dobrodošlice na pragu uručila hostesa Ljiljana Savović-Spajić, naša poznata manekenka.

Od osoblja hotela "Platani" smo saznali da će Monika u Trebinju boraviti nekoliko dana, u istoj sobi broj 106, u kojoj je bila smještena prilikom ranijeg snimanja, bez ikakvih izmjena dekora, namještaja i sl.

"Unijeli smo joj samo svjež cvjetni aranžman, jer ona kao i svaka dama mnogo voli cvijeće", potvrdili su nam u "Platanima".

Soba je, kažu, kao i ranije ostala jednostavno opremljena, bez dodatnog luksuza, a Monika se ne ponaša kao razmažena filmska diva, već naprotiv, vrlo je povučen gost, bez ikakvih specijalnih zahtjeva.

Ovih dana se, kako saznajemo, očekuje snimanje scena Monike Beluči sa Slobodom Mićalović i Ratkom Radmanović, njenom filmskom nesuđenom zaovom i svekrvom, te provodadžijom Koljom Severdžanom, a kasnije stiže i Miki Manojlović, koji glumi njenog nesuđenog mladoženju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije