Film i serije

Planule karte za Malog Budu

Planule karte za Malog Budu
Planule karte za Malog Budu

Srbijansko ostvarenje "Mali Budo", rediteljski prvenac Danila Bećkovića, danas je u banjalučki multipleks "Palas" dovelo mnoge ljubitelje filma.

"Zbog velikog interesovanja karte smo pustili u pretprodaju prije dvije sedmice i sa sigurnošću mogu reći da dugo u Banjaluci nije bilo ovako veliko interesovanje za neki film. Velika sala je već nekoliko dana unaprijed rezervisana za premijeru", istakla je Marina Popović, portparol "Palasa".

Brojni Banjalučani pogledali su ga u prvom terminu, zakazanom već u 16 časova.

"Mali Budo", kojeg tumači glumac Petar Strugar, komedija je o Budimiru Duroviću, mladiću iz Podgorice, i njegovom susretu s "najvećim crnogorskim gradom" Beogradom.

Takođe, to je film o crnogorskom mentalitetu, beogradskom noćnom životu, korupciji u zdravstvu, problemima u školstvu, prvim ljubavnim razočaranjima i krvnoj osveti. Prije svega, to je priča o lojalnosti, prijateljstvu, ljubavi.

"Ovo je komedija koju ćemo svi voljeti i gledati više puta, jer je upravo ovakvo ostvarenje nedostajalo domaćoj kinematografiji posljednjih nekoliko godina", istakla je Popovićeva.

Beogradska premijera filma održana je u srijedu naveče u Sava centru, gdje je glumačka ekipa prodefilovala crvenim tepihom.

Oko 3.000 gledalaca uživalo je u filmu koji ih je nasmijao do suza. Po završetku filma, glumci su nagrađni gromoglasnim aplauzom. U publici su se mogle čuti brojne pohvale na račun jednog od glavnih glumaca Petra Strugara, za kojeg su mnogi istakli da se odlično snašao u ulozi koja će mu svakako obilježiti karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije