Film i serije

Sreća najvažnija stvar u životu

Sreća najvažnija stvar u životu
Sreća najvažnija stvar u životu

Mlada i talentovana glumica te novopečena oskarovka Lupita Nijong'o najljepša je osoba u 2014. godini po odluci magazina "People".

Dobitnica najpoznatije filmske nagrade za ulogu Petsi u ostvarenju "12 godina ropstva", odnedavno je postala zaštitno lice čuvene francuske kozmetičke kuće "Lancome", ali kaže da nije nikada ni sanjala da će je neko predstaviti kao najljepšu na svijetu.

"Zaista je uzbudljivo, ovo je jedan jako veliki kompliment", rekla je tridesetjednogodišnja glumica, čiji lik već krasi naslovnu stranu časopisa "People".

Rođena u Meksiku, a odrasla u Keniji, Nijong'o navodi da je isprva izjednačavala ljepotu sa onim što je mogla vidjeti na televiziji.

"Svijetla koža i duga, ravna kosa za mene su predstavljale ljepotu. Tada podsvjesno počinjete da cijenite te stvari, mnogo više nego ono što sami posjedujete", prisjetila se glumica.

Dodaje da joj je njena majka Doroti, koja je menadžer i direktor PR službe organizacije "Africa Cancer Foundation", uvijek govorila da je lijepa.

"Na kraju, u jednom trenutku sam joj povjerovala", otkrila je Nijong'o.

Kao tinejdžerka, glumica je farbala kosu u sve moguće boje osim plave, a otišla je i toliko daleko da je jednom potpuno obrijala glavu.

"Bilo je veoma neobično i jako hladno. Bilo je strašno, ali volim da postavljam sebi izazove", rekla je Nijong'o kroz smijeh.

Sada kaže da su joj najdraži komplimenti kada joj neko nazove lijepom, a da pritom nema šminku na licu.

"Isto važi i za momente kada nisam očešljana ili prije nego obučem neku lijepu haljinu. Sreća je ipak najvažnija stvar u životu", zaključila je glumica.*

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije