Ljepota

Novogodišnja toaleta: Torbe

Novogodišnja toaleta: Torbe
Novogodišnja toaleta: Torbe

Prve kolekcije torbica za proljeće - ljeto 2012. godine, koje su svjetski poznati dizajneri već predstavili na revijama širom svijeta, daju naslutiti da će vladati razigrane i svijetle boje. Ako volite žutu, bijelu, narandžastu i lila boju, ili nezaobilazni zmijski uzorak, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Ukoliko želite biti in, odabraćete male pismo torbe. Tako je Džimi Ču predstavio nekoliko pismo torbica u bojama, ukrašenih elegantnim kopčama i kaiševima.

Za one koji vole praktične stvari, trend nošenja torbi u ruci, a ne preko ramen, neće biti baš najpoželjniji. Ipak, modni diktatori su mislili i na te kupce. Za njih su osmislili torbice s kratkim ručkama ili dužim od lanaca. I Dona Karan i Dijana fon Firstenberg lansiraju torbe u obliku pisma. "Cloe" i "Gucci" poigrali su se zmijskim uzorkom, a za one koji vole biti primijećeni "Gucci" se odlučio za jaku zelenu boju.

S "Pradom" je, inače, pomodarkama teško pogriješiti, jer i u novoj sezoni nudi klasične crne torbice za svaku priliku, ali i kombinacije boja za one smjelije.

Uz žutu, izbacili su torbice u rozoj, crvenoj, plavoj i narandžastoj boji. U kolekcijama "Thakoona" i "Tod'sa" iduće će ljeto, takođe, vladati šarenilo uz narandžaste i ljubičaste torbe.

Zanimljivo je da će te torbe zapravo pratiti boje garderobe u sezoni proljeće - ljeto 2012. godine. Šarenilo s pista prenijeće se na ulice, što će posebno oduševiti one kreativnije.

Odavno je pravilo da se kombinuju najviše tri boje odbačeno od strane ljudi koji važe za modne ikone, a smjelost je sve više na cijeni.

Novogodišnja toaleta:

Torbe

Kosa

Nakit

Parfemi

Oči

Cipele

Haljine

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije