Privreda

Banjalučanka u nagradnoj igri dobila auto

Banjalučanka u nagradnoj igri dobila auto
Foto: N.N. | Banjalučanka u nagradnoj igri dobila auto

BANJALUKA - Gordana Zec iz Banjaluke dobitnica je glavne nagrade - automobila reno klio u velikoj nagradnoj igri pod nazivom "Omcafé & Tropic i Moj market vas nagrađuju".

Javno izvlačenje dobitnika organizovano je danas u "Tropic centru" Banjaluka.

Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca "Tropic i Moj market", kazala je da je nagradna igra trajala od 22. oktobra do 20. decembra.

"U saradnji s kompanijom 'Bom-Impex', proizvođačem Omcaféa, realizovali smo ovu veliku nagradnu igru kako bismo za kraj godine zahvalili svojim kupcima i potrošačima Omcaféa na povjerenju koje nam svakodnevno ukazuju", rekla je Markovićeva.

Ljubitelji mirisa i okusa Omcafé Premium, koji su tradicionalnu kafu od 100, 200, 350 ili 500 grama u minimalnom iznosu od pet KM kupovali u "Tropic i Moj market" marketima od 22. oktobra do 20. decembra stekli su pravo učestvovanja u nagradnoj igri.

"Nagradna igra realizovana je u cijeloj mreži 'Tropic i Moj market' trgovina, a pored glavne nagrade učesnicima su podijeljeni i poklon paketi Omcaféa i poklon bonovi za kupovinu u 'Tropic i Moj market' trgovinama", istakla je Markovićeva.

Dodala je da je stigao veliki broj računa za nagradnu igru.

"Naši kupci su prepoznali kvalitet domaćih brendova i uvijek im se rado vraćaju. Do kraja godine otvorićemo 'Tropic' market u Nevesinju, a u subotu će biti otvoren 'Moj market' na Starčevici u Banjaluci. Radujemo se i tome i nekim novim poduhvatima u narednoj godini", istakla je Markovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije