Tržište

Kućni sajam kompanije GMP: Domaći namještaj svjetskog kvaliteta

Kućni sajam kompanije GMP: Domaći namještaj svjetskog kvaliteta
Foto: Ilustracija | Kućni sajam kompanije GMP: Domaći namještaj svjetskog kvaliteta

BANJALUKA - Treći kućni sajam kompanije GMP, simboličnog naziva "Nova kolekcija", koji je od 11. do 13. aprila održan u kamenoj kući na tvrđavi Kastel u Banjaluci, predstavio je novitete i nove linije namještaja, a učestvovalo je više od 100 inostranih partnera i predstavnika lanaca najvećih maloprodajnih objekata u regionu.

Zoran Joldžić, izvršni direktor GMP Kompani, istakao je da ovaj sajam spaja partnere, kupce, struku i inovativnost na jednom mjestu.

"Želja nam je da Banjaluka bude centar susreta između struke i krajnjih potrošača, koji će se na ovaj način upoznati s tehnološkim inovacijama u proizvodnji namještaja, ali i kompletnoj industriji. Ovom prilikom smo ugostili preko 100 ino-partnera, koji su imali priliku da se upoznaju s novom kolekcijom, tradicijom u dizajniranju i proizvodnji tapaciranog namještaja, kao i savremenom pristupu proizvodnje namještaja kroz dizajn uz tehnološku opremljenost i ljudske resurse", kazao je on.

GMP Kompani ima preko 200 različitih proizvodnih programa pažljivo osmišljenih u vlastitom sektoru za razvoj i projektovanje, a preko 80 odsto izvozi svoje proizvode na tržište jugoistočne Evrope i Evopske unije.

"Jedna smo od rijetkih kompanija koja je putem svojih proizvoda dugi niz godina prisutna na teritoriji Švajcarske i to u najvećim lancima maloprodaje namještaja", rekao je Joldžić.

Radmila Milinković arhitekta u GMP Kompani, je kazala da je sajam u Banjaluci značajan za čitavu privredu RS i BiH.

"Akcenat bi bio na novoj kolekciji po kojoj smo implementirali naše proizvode koji su veliki iskorak za našu kompaniju, ali i za domaću industriju namještaja. Pokazali smo da je moguće napraviti domaći proizvod koji ide ruku pod ruku sa stranim proizvođačima i svjetskim trendovima, kako u dizajnu, tako i u korištenim materijalima i samom načinu proizvodnje", kazala je Milinkovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije