Tržište

Otvorena "Natuzzi Italia" galerija u Banjaluci

Otvorena "Natuzzi Italia" galerija u Banjaluci
Foto: Jelena Đurđević | Otvorena "Natuzzi Italia" galerija u Banjaluci

BANJALUKA - "Natuzzi Italia" galerija otvorena je danas u sklopu salona namještaja "Orfej", u Ulici Ivana Gorana Kovačića bb. u Banjaluci.

Nataša Dujaković, arhitekta, kazala je da se salon "Natuzzi Italia" prostire na 150 metara kvadratnih.

"Kompletni ambijent izložbenog salona zamišljen je po standardima 'Natuzzija', a izgradili su ga njihovi dizajneri", dodala je Dujakovićeva.

Istakla je da u ovom salonu kupci mogu pronaći sve što "Natuzzi" proizvodi i što može da ponudi svojim kupcima.

"U pitanju su garniture visokog kvaliteta, stolice i stolovi, kućni dekor, a svaku garnituru potpisuje jedan od dizajnera koji sarađuju sa 'Natuzzijem'", rekla je Dujakovićeva.

Jasna Hujić, prodajni menadžer "Natuzzijevog" namještaja na prostoru BiH, kazala je da je "Natuzzi" grupacija svjetski poznati brend koji ima svoje prodajne jedinice i proizvodne pogone širom svijeta.

"Ovaj brend je najprepoznatljiviji brend namještaja u svijetu. Sa našim poslovnim partnerom 'Orfejem' otvaranje galerije se očekivalo već neko vrijeme", istakla je Hujićeva.

U "Natuzzi Italia" galeriji Banjaluka izložen je dio kolekcije "Natuzzi Italia", u kojoj je zastupljena jedna lepeza proizvoda koja budućim kupcima daje mogućnost opremanja stambenog prostora, od dnevnog boravka, trpezarije do spavaćih soba, ali i da kupe sitne dekorativne predmete, poput zidne rasvjete, dekoracija i drugih predmeta za dom.

"Radi se o luksuznoj kolekciji koja svakako treba da nađe mjesto u jednom stambenom prostoru", istakla je Hujićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije