Film i serije

Đenadićeva za "Nezavisne": Još imam tremu pred iskusnijim kolegama

Đenadićeva za "Nezavisne": Još imam tremu pred iskusnijim kolegama
Foto: Instagram/Srna Đenadić | Đenadićeva za "Nezavisne": Još imam tremu pred iskusnijim kolegama

Popularna serija "Kolo sreće", koja se odnedavno emituje na TV kanalima, privukla je pažnju velikog broja gledalaca, a svoj pečat u ovoj seriji ostavila je i mlada glumica Srna Đenadić.

Đenadićevoj je uloga Jelisavete Tanasijević prva velika uloga u karijeri, a, kako kaže, sigurno će joj na neki način obilježiti karijeru, ali i privatni život.

"Jelisaveta je mlada devojka koja je vrlo nesnađena, iako to njoj tako ne izgleda. Ona voli komfor i pokušava da do svakog svog cilja dođe prečicama. Kada njen dečko Bojan preko noći postane bogat, ona ne birajući sredstva rešava da pošto-poto postane njegova žena, nesvesna posledica koje će njene odluke ostaviti i na nju i na njene bliske ljude", rekla je Đenadićeva o svojoj ulozi.

Kako kaže, Jelisaveta je vrlo brzopleta i ishitrena, ali se zapravo iza te njene fasade krije jedna vrlo nesnađena, uplašena i zbunjena djevojka koja od svog tog haosa ne nalazi pravi način i put.

"Iskreno, drago mi je što je moja prva velika uloga poprilično različita od mene privatno. To mi je odličan glumački zadatak iz kojeg mnogo učim", izjavila je Đenadićeva za "Nezavisne".

Dodala je da, iako se ne slaže sa većinom Jelisavetinih životnih odluka, ona je ipak razumije, brani i saosjeća s njom.

"Meni je ona s druge strane dala vetar u leđa da budem žustrija i da se izborim za sebe, samo naravno na drugačiji način", pojasnila je Đenadićeva.

U ovom projektu glumica se našla rame uz rame sa velikim glumačkim imenima, među kojima su Nela Mihailović, Vojislav Brajović, Jelena Rakočević i Jelica Sretenović, a kako kaže, ona je najmlađa na setu.

"Moji najčešći partneri su Nikola Šurbanović, Dragana Đurđević, Goran Radaković, Ivan Zablaćanski i Jadranka Selec. Uživam da radim s njima i mnogo učim od njih, a kako sam najmlađa na setu, oni mi uvek pružaju podršku i upućuju me u sve u šta nisam sigurna", objasnila je Đenadićeva.

Ipak, ono što joj je najnapornije u radu pred kamerama jeste činjenica da nekada radni snimajući dan traje i po 12 sati, ali i to ima svoje čari i trudi se da na setu i tada maksimalno uživa.

"Na snimanju nam je divno, počeli smo u julu, a snimaćemo najverovatnije do marta. Ono što ga obeležava je definitivno predivna ekipa sa kojom je divno raditi i napredovati, a verujem i da su mnogi od nas sklopili divne saradnje i prijateljstva", naglasila je mlada glumica.

Otkrila je da je u početku imala veliku tremu pred kamerama i starijim iskusnijim kolegama, a čak i danas je ponekad nadvlada taj osjećaj.

"Ponekad još imam tremu kad radim i imam potrebu da budem savršena, samo da ne zabrljam. Sva sreća svi oni su mi velika podrška i uvek mi daju divne savete kada negde ne mogu da pronađem rešenje iz prve. Tako mi to ne predstavlja teret nego, naprotiv, uživanje, zadovoljstvo i motivaciju da budem bolja", objasnila je Đenadićeva.

Za kraj je naglasila da uloga Jelisavete za nju i njenu karijeru mnogo znači.

"Znam da Jelisaveta na mene čak i privatno vrlo utiče i jako sam zahvalna na ovoj ulozi", zaključila je djevojka, koja strpljivo gradi svoj glumački put.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije