Film i serije

Više skandala i romansi u drugoj sezoni "Bridgertona"

Više skandala i romansi u drugoj sezoni "Bridgertona"
Foto: N.N. | Više skandala i romansi u drugoj sezoni "Bridgertona"

Druga sezona serije "Bridgerton" od 25. marta biće emitovana na streaming servisu "Netflix", a finalni trejler za ovo ostvarenje objavljen je juče uz riječi ledi Vistldaun, za koju se na kraju prve sezone ispostavilo da je zapravo Penelopi Fitrerington: "Ljubav nikada ne igra po pravilima".

Ipak, ono što je najviše zainteresovalo javnost jeste njeno smjelo lice i riječi: "Dok su članovi našeg društva dovodili u pitanje moj identitet i sredstva, ova autorka je radila samo jednu stvar - brusila svoje vještine. Ne, još bolje! Oštrila sam svoje noževe... Za sve vas".

Osim starih, nova sezona će predstaviti i brojne nove likove i uzbudljive ličnosti koje će dodatno začiniti radnju serije, a dio atmosfere koja nas čeka možemo vidjeti i iz službenog trejlera - zavodljiva priča koja je smještena u rani 19. vijek kombinuje erotiku, melodramu, elemente sapunice i odličnu produkciju.

Dvorske spletke, romanse te prikazivanje aristokratskog života najvišeg sloja britanskog društva tog doba privukli su milione gledalaca pred TV ekrane, a nova sezona će predstaviti pet do sada neviđenih velikih i bitnih likova, a iako još nije poznato koja će konkretno biti njihova uloga u ovoj seriji, znamo da će Simon Ešli glumiti Kejt, simpatiju Entonija Bridžertona, i biti glavni lik, Čaritra Čandran će se pojaviti kao njena sestra Edvina, a Šeli Kon gledaćemo u ulozi njihove majke.

Što se tiče muškog pojačanja postave, Kalam Linč će glumiti Tea Šarpa, radnika i intelektualca koji se bori za pravednije društvo, dok će Rupert Jang glumiti Džeka, najnovijeg člana društva misteriozno povezanog s najmoćnijim porodicama britanske elite.

Nova sezona donosi priču u kojoj će, podstaknut dužnošću da sačuva porodično ime, Entoni Bridžerton krenuti u potragu za budućom suprugom, ali budući da ima gotovo nemoguće standarde čini se da će potraga biti uzaludna - sve dok Kejt i njena mlađa sestra Edvina ne stignu iz Indije. Kad se Entoni počne udvarati Edvini, Kejt otkriva pravu prirodu njegovih namjera. Naime, prava ljubavna veza nije visoko na njegovoj listi prioriteta pa ona odluči učiniti sve što je u njenoj moći da spriječi taj brak. Fitreringtonovi moraju poželjeti dobrodošlicu najnovijem nasljedniku na svom imanju, dok Penelopi nastavlja čuvati svoju najdublju tajnu i od ljudi koji su joj najbliži.

Serije "Bridgerton" premijerno je  prikazana 25. decembra 2020. godine na "Netflixu", a prva sezona od osam epizoda se susrela sa pozitivnim kritikama. Sa fantastičnom gledanošću, serija je zauzela mjesto najgledanije na "Netflixu", a njeni glumci stekli su veliku popularnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije