Muzika

Pratite nas na Google news

Sergej Pajić promovisao prvu pjesmu: "Anđeo"posvećen fanovima

Sergej Pajić promovisao prvu pjesmu: "Anđeo"posvećen fanovima
Foto: N.N. | Sergej Pajić promovisao prvu pjesmu: "Anđeo"posvećen fanovima
Biljana Popović

BANJALUKA - Trinaestogodišnji Sergej Pajić, muzički talenat iz Banjaluke, kojeg je domaća publika bolje upoznala i zavoljela u trećoj sezoni dječjeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", u četvrtak uveče promovisao je svoju prvu pjesmu "Anđeo".

Muziku i aranžman radio je Nemanja Mihajlović, dok je za tekst zaslužan Tode Nikoletić, popularni književni stvaralac za najmlađe, čije šaljive stihove mladi veoma rado čitaju i slušaju.

Pjesma je snimana u muzičkom  studiju producenta Marka Kona, a snimanje zanimljivog spota realizovano je na krovu jedne zgrade u Beogradu.

"Ovo je novo iskustvo, nadam se da će se ponoviti. Pjesmu je na neki način bilo teško napraviti jer nije smjela da bude namijenjena djeci, ali ni odraslima. Tražili smo da bude nešto između i u tom poduhvatu smo uspjeli", kazao je Sergej.

Za kratko vrijeme talentovani dječak uspio je da osvoji srca publike, pa čak i da stvori armiju obožavateljki koje sebe nazivaju "Pajićkama".

"Pjesmu 'Anđeo' posvećujem svim fanovima 'Pajićkama'", rekao je Sergej.

Priča kako je do saradnje s Nemanjom Mihajlovićem došlo još prije nekoliko godina u Mrkonjić Gradu, na jednom dječjem muzičkom festivalu.

"Sergej zaslužuje da uradi još pjesama i spotova", istakao je Mihajlović.

Na promociji su mladu banjalučku muzičku zvijedu, osim porodice i prijatelja, podržali i njegovi "saborci" iz šoua - David Radosavljević, učesnik prve sezone "Pinkovih zvezdica", i Luka Davidović,  učesnik četvrte sezone "Pinkovih zvezdica".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije