Muzika

"Zoster" objavio spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica"

"Zoster" objavio spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica"
Foto: N.N. | "Zoster" objavio spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica"

Grupa "Zoster" objavila je spot za pjesmu "Čovjek želi da je ptica", koja je treći singl s njihovog novog albuma "Najgori", za koju muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa "Zoster".

Gostujući muzičari na pjesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin, dok su  spot za pjesmu radili Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci u spotu su Medina Pašić i Mario Knezović.

"Prvi singl 'Kuda idu svi ti ljudi' jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi 'Treba mi keš' otkrivamo našeg protagonistu Najgoreg u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem Najgorem, ali o njemu pričamo u trećem licu. Time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku", navodi Knezović.

Album "Najgori" imaće 10 pjesama koje su koncepcijski povezane, a ovim singlom "Zoster" otkriva kraj svog protagoniste i slaže mozaik albuma, koji bi trebalo da ugleda svjetlo dana  krajem 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije